JongNOF in het kort…

 

Heb jij een goed idee voor jongeren? Of wil je opkomen voor de jeugd? JongNOF helpt je graag om jouw ideeën en plannen uit te voeren.

JongNOF is een nieuwe vorm van jongerenwerk in Noordoost Fryslân. Wij werken niet in opdracht van gemeenten, maar in opdracht van de jeugd! Zo heb je zelf de regie in handen en hoef je niet te wachten tot anderen je idee of plan belangrijk genoeg vinden om er tijd voor te maken.

Op deze webpagina staat ons contactformulier. Schroom niet en laat ons weten wat je bezighoudt!

Een paar voorbeelden

Stel je wilt een plekje in je dorp voor de jeugd. Om te chillen en leuke activiteiten te doen. Of je wilt meedenken over de leefbaarheid in je woonplaats. Of je maakt je zorgen omdat je merkt dat jongeren zich vervelen, er dingen gebeuren die eigenlijk niet goed zijn. Bijvoorbeeld dingen kapot maken, troep achterlaten of drugs gebruiken. Of je wilt meepraten met de gemeente en de politiek over onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn. Zomaar een paar voorbeelden van zaken die je bezig kunnen houden.

We helpen je graag!

Misschien wil je wat doen! Alleen of samen met vrienden. Maar weet je niet precies hoe en wat, of waar je moet beginnen. Trek dan bij ons aan de bel. We helpen je graag om jouw idee, plan of zorg om te zetten in concrete acties. Gratis! Misschien zul je nog verbaasd zijn wat je allemaal kunt bereiken. Dus schroom niet en neem contact met ons op. Trouwens… ben je geen jongere meer, maar ken je jongeren die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken? Ook dan horen we graag van je.

Meld jouw idee of plan aan!