Warning: A non-numeric value encountered in /home/vanderho/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Wij zijn fan

van ideeën van jongeren

Heb jij een goed idee voor jongeren of wil je opkomen voor de jeugd? En kun je best wat hulp gebruiken? Meld je dan bij ons.

Voor jongeren vanaf 16 jaar hebben wij iets bijzonders: jongerenwerk in opdracht van jongeren. Jij dus als opdrachtgever. Zo houd je de regie in eigen hand en hoef je niet te wachten tot iemand anders je idee belangrijk genoeg vindt om er iets mee te doen. Met jou kijken we naar de haalbaarheid en wie weet, gaan we je ook helpen bij de uitvoering.

Onderaan deze webpagina staat ons contactformulier. Schroom niet en laat ons weten wat jij belangrijk vindt. Liever appen of bellen? Dat kan ook. Ons telefeoonnummer is 06-11403385.

R

Een paar voorbeelden

Stel je wilt een plekje in je dorp voor de jeugd. Om te chillen en activiteiten te doen. Of je wilt meedenken in je buurt. Of je maakt je zorgen omdat je merkt dat jongeren zich vervelen, er dingen gebeuren die eigenlijk niet goed zijn. Bijvoorbeeld dingen kapot maken, troep achterlaten of drugs gebruiken. Of je wilt meepraten met de gemeente en de politiek over onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn. Voorbeelden van zaken die je bezig kunnen houden.

R

We helpen je graag

Misschien wil je wat doen! Alleen of samen met vrienden. Maar weet je niet precies hoe en wat of waar te beginnen. Trek dan bij ons aan de bel. We helpen je graag om jouw idee, plan of zorg om te zetten in concrete acties. Gratis! Misschien zul je nog verbaasd zijn wat je allemaal kunt bereiken. Trouwens….. ben je geen jongere meer, maar ken je jongeren met een mooi plan die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken? Ook dan horen we natuurlijk heel graag van je.

Meld jouw idee of plan aan!

Lees voor het verzenden van je gegevens onze privacyverklaring.

[contact-form to=”info@vanderholstcoaching.nl” subject=”Mail voor Van der Holst Coaching”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text”][contact-field label=”Jouw idee of plan” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Hoe wil je een reactie van ons?” type=”checkbox-multiple” options=”Via een e-mail,Via WhatsApp,Via een telefoontje,Via een bezoekje”][contact-field label=”Ik ben 16 jaar of ouder. Ik heb gezien dat ik de privacy verklaring van Van der Holst Coaching online kan lezen. Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.” type=”checkbox” required=”1″][/contact-form]